dinsdag 28 april 2015




2 grote   entrecotes
zout
vers gemalen zwarte peper
2 tenen knoflook, fijngehakt
2 eetlepels zonnebloemolie
2 eetlepels witte wijnazijn
1 ui, fijngehakt
1 bosui, in ringetjes gesneden


1. Leg de entrecotes in een grote kom, bestrooi ze met zout en peper en voeg de helft van de fijngehakte knoflook toe. Wrijf de knoflook goed in het vlees en zet het 6-8 uur in de koelkast.

2. Verhit de olie in een braadpan of koekenpan en bak de entrecotes aan beide kanten aan. Schep ze op een warme schaal en verpak in aluminiumfolie. Blus het bakvet af met de azijn. Roer de ui, de bosui en de resterende knoflook door de saus en laat 11-2 minuten regelmatig roerend koken. Schep de licht ingekookte saus over het vlees en serveer direct

Bron: De Creoolse keuken

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten