zaterdag 10 januari 2015


Voor 4 personen:


2 kleine uien, zeer fijngehakt
4-5 tenen knoflook, fijngehakt
125 ml lichte sojasaus
1 eetlepel gochujang (Koreaanse hot pepper pasta)
2 eetlepels lichtbruine suiker
2 eetlepels honing
1 theelepel bruine rijstazijn
1 eetlepel sesame olie
1 kilo kipkluifjes

Directions:

1. Meng de ui, knoflook, sojasaus, gochujang, bruine suiker, rijst azijn en sesamolie in een kom en meng goed.

2. Doe de kip in een grote zip-top zak en giet de marinade erbij, zorg dat de kip aan alle kanten bedekt is. Marineer in de koelkast ca 6-8 uur, draai regelmatig om.

3. Haal de kip uit de marinade, leet even uitlekken. grill de kip aan alle kanten goudbruin en gaar.

4. Serveer direct.

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten