woensdag 8 oktober 2014


voor 6 personen

500 gram kipgehakt
4 theelepels fijngeraspte gemberwortel
1 rode paprika, ontzaad en fijngesneden
100 ml hoisin saus
2 eetlepels lichte soja saus
zout en peper
1 blikje water kastanjes, fijngesneden
1 kopje gekookte rijst
3 bosuitjes, fijngesneden
slabladeren


1.  Bak het kipgehakt en de gember zachtjes rul, tot het vlees net gaar is in ongeveer 5 minuten. Giet het evt overtollige vocht eraf en doe het in de slowcooker.

2. Voeg de fijngesneden paprika, hoisinsaus, sojasaus, 1/2 theelepel zout en 1/2 theelepel peper toe aan de slowcooker doe de dekel op de pan zet de slowcooker op low en laat ca 2-3 uur zachtes stoven.

3. Voeg de water kastanjes en rijst toe en laat ca 5 minuten mee warmen.

4. Voeg de bosui toe en breng op smaak met zout en peper, was de sla blaadjes en dep droog

5. Serveer de kip met een tortilla en met de sla blaadjes 

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten