zondag 24 augustus 2014



 
1 eetlepel zonnebloem olie
1 ui, fijngehakt
450 gram kipfilet; in hap klare stukken gesneden
165 gram korma pasta
2 tenen knoflook
500 gram zoete aardappels; geschild en in hap klare stukken gesneden.
400 gram tomaten uit blik
100 gram verse spinazie
Basmati rijst om erbij te serveren

Verhit de olie in een pan, voeg de ui toe en laat op laag vuur in ca 5 minuten zacht worden. Zet het vuur wat hoger, voeg de kip toe en laat de kip aan alle kanten goudbruin worden.

Voeg de korma pasta en knoflook toe en laat ca 2 minuten mee bakken, voeg dan 100 ml water toe, de zoete aardappels en de grof gesneden aardappels uit blik. Laat ca 20-30 minuten zachtjes stoven, tot de kip gaar is en de zoete aardappels zacht zijn, voeg evt wat extra water toe als het te droog wordt. Breng op smaak met zout en peper, roer de spinazie erdoor en serveer met Basmati rijst.


Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten