zondag 22 juni 2014




Bourbon Balls geven een krachtige punch, terwijl het verpakt is in een klein hapje.
Deze zoete, no-bake traktaties zijn een geliefd geschenk en een perfecte knabbel voor een feestje.


Voor ongeveer 50-60 stuks
Voorbereidingstijd:30 Minuten
Totale tijd:53 Minuten

340 gram vanilla pennywafels; in kruimels geslagen
100 gram pecannoten; geroosterd en gehakt
95 gram poedersuiker
120 ml bourbon
2 1/2 eetlepel light corn siroop
Poedersuiker
Meng de wafels, pecannoten, poedersuiker en cacao in een grote kom.
Meng de bourbon met de golden siroop en blijf roeren tot de siroop is opgelost in de Bourbon.
Meng het dan met het wafelmengsel.
Rol het mengsel in ballen van 2,5 cm doorsnee en rol door de poedersuiker.
Genoeg voor 50 'Bourbon balls'.
Afgedekt en gekoeld kan je ze 2 weken bewaren.

Bron: Southern Living DECEMBER 2011

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten