vrijdag 16 mei 2014




8 varkens saucijzen
1 flinke grote ui, in partjes gesneden
300 gram  gram pompoen, in partjes gesneden
1 klein pakjes verse salie
1 eetlepel olijfolie
2 theelepels bloem
200 ml kippenbouillon
2 eetlepels grove mosterd
500 gram  aardappel/bloemkoolpuree


1. Verwarm de oven voor op 180C. Doe de  saucijzen in een ovenvaste schaal, met de ui, pompoen en salie. Besprenkel met de olijfolie, meng goed door. Rooster 40-50 minuten, meng af en toe even door en rooster tot de saucijzen goudbruin en de pompoen gaar is.

2. Verwijder het overtollige vet uit de ovenschaal. Zet de schaal op laag vuur, meng de bloem erdoor en voeg dan langzaam de bouillon toe. Roer de mosterd erdoor en laat de saus even in dikken. Serveer met de aardappel/bloemkoolpuree en wat van de saus.

Tagged:

0 reacties:

Een reactie posten